Good News Magazin

0kommentarer

En positiv tidning ..utan skakande rubriker....om ... i så fall av glädje och förhoppningar
Jag prenumererar......gör det ni också

♥Catarina♥
 

Good News Magazine

Du behöver inte skrika högst för att bli hörd, eller vara störst för att bli sedd. När du visar respekt för den du pratar med, och engagemang för det du pratar om, kan det vara tillräckligt spännande med en viskning.

Utbudet vad avser positiva nyheter är idag begränsat. Därför har vi valt att lansera Good News Magazine. Vi tror att det som driver människor i gemen är hoppet om en bättre framtid, vetgirighet och personlig utveckling. Detta är det som magasinet ska leva upp till – vi ska belysa det som är positivt i vår omvärld, vi ska ge läsarna kunskap och vi ska bidra till deras personliga utveckling. Detta skall ske med största respekt för läsarna.

Good News Magazine ska stimulera läsarnas sinnen, ge dem framtidstro och öppna dem för dialog och reflektion över det positiva som händer i Sverige och i världen. Vi vill vara ett forum för inspiration och välbefinnande i både hjärta och hjärna.

Good News Magazine är ett politiskt och religiöst obundet magasin. Vi tar ställning för människan, för kulturell och biologisk mångfald, för jämställdhet, för jämlikhet, för djuren, för naturen och framför allt för kommande generationer av alla arter. En medmänniska dömer inte en främling utifrån rubrikerna i en dagstidning. Inte heller ett folkslag utifrån några få individers sätt att vara.

Vår ambition är att kunna bidra till en bättre värld. Genom att berätta för läsaren om att även en liten obetydlig handling kan betyda massor vill vi visa läsaren att vi alla kan vara med och påverka framtiden. Moder Jord är vårt enda hem och vi har alla en skyldighet i att göra vad vi kan för att säkerställa så att denna vackra plats bevaras. För vår egen skull, för våra barn och för framtida generationer. För oss går de mänskliga rättigheterna hand i hand med våra skyldigheter.

Good News Magazine tror på individen. Styrkan var och en av oss besitter. Vi tror på att det finns en vilja hos oss alla att bli bättre människor. För att det ska kunna ske måste vi våga förändra oss, våga dela med oss, våga ta lärdom av andra samt se våra medmänniskor men även världen med andra ögon. Vi är alla en kraft att räkna med.

Om du tror att du är för liten för att göra någon skillnad, så har du aldrig haft en mygga i sovrummet, sa en känd person. Du behöver inte tänka stort för att känna att du bidrar med något. I vardagen finns det så mycket smått vi kan göra som gör skillnad. Som att sätta sig på huk och låta ett barn få prata till punkt, att släppa ut en liten insekt som försöker hitta ut, att låta lite “ogräs” få växa vilt etcetera. Eller något så enkelt som att tänka till en extra gång innan man yttrar sig negativt om någon som man faktiskt inte vet något om. Tänk om, tänk rätt.

Good News Magazine vill också vara en länk mellan en medveten konsument och en ansvarsfull producent.

Det är insidan som räknas. Vi vill inte skrika högt för att synas. Men ni får gärna sprida budskapet vidare…



Kommentera

Publiceras ej