Mitt i november...............

0kommentarer

.
 
Så här i mitten av november så börjar man så smått att vänja sej vid den mörka årstiden. Att krypa in ...tända ljust ....lite ombonat och varmt. En härlig filt i soffhörnan att dra över sig och mysa till det .
Det finns mycket att vara tacksam för .....att man finns ...att man kan ....det är en himla massa saker man kan. Lite som Lotta ...hon på Bråkmakargatan.....Hon kan ju också en himla massa saker.
 
Tänk om vi alla kunde tänka så...när de där dagarna kommer som vi tycker att vi inte riktigt kan någonting....inte klarar av så mycket .  Då skulle våran inre lilla Lotta vakna upp . Sätta sej på axeln och säga just de orden ...Oj vad mycket saker jag kan. Och faktiskt se alla de saker som vi lärt oss i livet och som bär med oss. Se allt det underbara som vi är. Inse att vi faktiskt är rätt så enastående .
 
 
Vi vaknar varje morgon ...stiger upp .... vi lever. Har en kropp som transporterar runt oss hela dagen . Ännu ett mirakel!!! Livet är fantastiskt.....
Visst är är det svårt att se de sakerna i bland .....men de finns där ...alltid. För att vi skapat dem ...att de  där sakerna är vi ...Livet vi skapar oss är det liv vi lever . Och genom att vi verkligen är delaktiga i det så kan livet bli så som vi vill ha det ....Underbara liv!!!
 
Så jag är tacksam för livet så här en kväll i november....
 
Ha det gôtt
 
Catarina
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej